valk.hu - Nekünkszól Videók

Feltöltés

Kedves felhasználók!

Oldalunkra a feltöltést regisztráció nélkül megteheti bárki, de feltöltés előtt kérjük olvassátok,olvassák el az oldal alján található rövid szabályzatot.

Töltsétek, töltsék fel kedvenc filmjüket, sorozatukat, színészüket, kutyájukat, macskájukat stb. és megtudják, hogy mások mit gondolnak róluk, kinek mi tetszik jobban, ki mit szeret jobban!

Jó szórakozást és minél több feltöltést kívánunk!

VERSENYZŐ FELTÖLTÉSE

Képek mérete max. 250Kb és 1024x1024px! Egyéb esetben csak üres feltöltést fogunk kapni!

Megnevezés-Cím:

Rövid leírás (a versenyző oldalán fog megjelenni)

Kategória: Válaszd ki, hogy melyik kategóriába töltöd fel.

Kép:

0%

Feltöltési szabályzat

1. Feltöltéshez nem szükséges regisztráció.

2. Feltöltés előtt a keresőben kérjük nézzétek, nézzétek meg, hogy az adott versenyző már szerepel e, ugyanis nem szeretnénk duplikációkat. Így a beérkezett feltöltés sorrendjében az elsőt fogjuk megtartani, amennyiben ugyanaz a versenyzőt többször is feltöltötték.

3. Minden anyagot felülvizsgálunk megjelenés előtt. A megjelenítések ideje akár hosszabb időt is igénybe vehet, kérjük a türelmet, hiszen elképzelhető, hogy nagyon sok beküldött képet és tartalmat kell átnéznünk.

4. Kizárólag megfelelő tartalmú anyagokat jelenítünk meg. Az általunk bármilyen oknál fogva kifogásolható képeket, szöveges részeket indoklás nélkül töröljük. Szexuális (18+) tartalmú képeket vagy szövegrészeket nem jelenítünk meg!

5. Jogvédett anyagokat ne töltsön fel senki, azokat szintén, azonnal törölni fogjuk.

6. A képeken nem szerepelhet weboldal cím, amivel a látogatókat a saját oldalukra csábítanák. Ez az oldal kizárólag a szórakoztatást célozza. Az ilyen képeket és versenyzőket nem fogjuk megjeleníteni.

7. A feltöltött képek mérete nem haladhatja meg az 250Kb-ot és az 1024x1024px méretet. Minden feltöltés után egy üzenet fog jelenik meg itt az oldalon. Ha az üzenet azt tartalmazza, hogy kép nélkül érkezett beküldés, az azt jelenti, hogy a kép mérete nem volt megfelelő, így annak megjelenítésére nem lesz mód.

8. A jelenleg “futó” és szavazható kategóriák a felső menüsorban találhatók, ám lehetőség van feltöltésre egyéb kategóriákban is. Akkor indítjuk el az adott, még nem futó kategóriát, amennyiben megfelelő számú versenyző érkezik be. Ez a feltöltések számától függ. Amint a megfelelő mennyiségű feltöltés megérkezik, akkor indítjuk. Ha egy versenyzőt többször is feltöltötték, úgy a 2.pontban leírtak szerint fogunk eljárni.

9. A feltöltés egyetlen kategóriába lehetséges csak, így kérünk benneteket, hogy a legmegfelelőbb kategóriát válasszátok, mi pedig megnézzük, hogy más kategóriába is be tudjuk e tenni. Pl., ha egy magyar színésznőt töltötök fel, akkor azt a Magyar női színészekhez töltsétek, mi pedig elhelyezzük a Magyar színészek és a Színészek kategóriába is, így minden kategóriában szerepelni fog.

10. Előfordulhat olyan kategória, amibe már nem lehet feltölteni, pl. a 2014 Foci VB, ez jelzésre is kerül, a kategória választásnál egy (betelt) üzenet látható . Ebbe a kategóriába nem fog megjelenni más versenyző, így oda további feltöltést nem fogunk elfogadni.

Oldalunk szórakoztatási céllal jött létre és szeretnénk igényes keretek között tartani és arra a célra használni, amely céllal létrejött.


aprok.net - Nekünkszól Álláshirdetések